Rólunk

 

Az Interex-WAGA Kft 1994. május 1-én alakult, 3 fővel. Mára közel 40 munkatárssal áll a Partnerei rendelkezésére

 

Célunk, hogy nyomon kövessük, majd megismertessük a XXI. század igényeinek megfelelő világszínvonalú szerelvényeket, technológiákat, és segítünk meghonosítani az alkalmazásukhoz szükséges előrelátó, minden fontos tényezőt mérlegelő, haladó szemléletmódot. A cég az alapítása óta víz- és gázelosztó hálózatok építéséhez, javításához, illetve házi bekötések kiépítéséhez szükséges szerelvények forgalmazására szakosodott.

A svájci Georg Fischer WAGA MULTI/JOINT összekötő idomait és +GF+ polyetilén rendszerét, az olaszországi GREINER golyós- és kifolyócsapjait és fittingjeit, a németországi VAG toló-és csapózárait, a hollandiai HUWA/GEKAVE palástjavítóit, valamint az IDRO GAS toktömítés javítóit forgalmazzuk. Büszkék vagyunk a vízműves szakemberekkel közösen kifejlesztett, a víz és gázmérők hollandi szerelvényeknek plombálására alkalmas önzáró műanyaggyűrűre (VIPAK®), melyet ma már a hazai víz- és gázműves szakma jól ismer. A VIPAK plombagyűrűket 11 országba exportáljuk.

Szolgáltatási tevékenységünkre alkalmazzuk az ISO 9001:2015 minőségirányítási, illetve az ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszerek követelményeit. Az integrált minőség- és környezetközpontú irányítási rendszerünk ISO 9001:2015 szabvány szerinti tanúsítása kiterjed a víz- és gázelosztó hálózatok szerelvényeinek kereskedelmére, az ISO 14001:2015 szabvány szerinti tanúsítás pedig bizonyítja, hogy a víz- és gázelosztó hálózatok szerelvényeinek kereskedelme során kiemelt figyelmet fordítunk környezetünk védelmére. (A kapcsolódó dokumentumok magyar nyelven ide kattintva tekinthetők meg, For english version of our certificate please click here.) Munkánk során fontosnak tartjuk, s fokozottan ügyelünk a kezelt kereskedelmi és személyes adatok, információk védelmére  és biztonságára!Telephelyünk, az 1000 m²- es iroda és raktár épületegyüttes Székesfehérvár - Sóstón, közel az M7- es autópályához, a Sárkeresztúri út 14/b. alatt található.

Rendszeres kiszállításról gondoskodunk az ország teljes területét lefedő járatok által. Műszaki készenléti csapatunk speciális kivitelezésekben, nyomás alatti megfúrásban, tűzcsap vízhozam– mérésben és egyéb feladatokban segíti partnereinket. Továbbá 24 órás készenléti szolgálatot működtetünk, hogy havária esetén is partnereink rendelkezésére álljunk.

A víziközmű szakmával való együttműködésre mindig büszkék vagyunk.

Cégünk jelmondata is ezt igazolja.

A víz kincs, segítünk megőrizni.

Interex-WAGA Kft.

 

Az alábbi képre kattintva megtekintheti a Vízmű Panoráma rólunk írt cikkét.

 

Vissza