Referenciák

title

20 év után ásták ki a Multi/Jointot

A MULTI/JOINT® egy minőségi termék! Ez nemrég ismét tanúbizonyságot nyert Hollandiában, Apeldoorn városában, ahol néhány régi víz- és gázvezeték cseréje vált szükségessé.

Ezeket a vezetékeket több, mint 20 éve fektették, és a csövek összekötéséhez MULTI/JOINT® 2000 csőösszekötő idomokat használtak. Az átépítést végző munkások a csövek kiásását követően megállapították, hogy az idomok az eltelt 20 év ellenére nem csak hogy nem mozdultak el, egyenesen újszerű állapotban voltak a rendkívül ellenálló, minőségi bevonatnak köszönhetően.

A MULTI/JOINT® idomokat úgy tervezik, hogy várható élettartamuk az 50 évet is elérje. A nemrég kiásott idomok pedig remek bizonyítékul szolgálnak 25 éve tett ígéretünkre.

A forradalmian új MULTI/JOINT® idomot 1990-ben mutatták be. A javarészt vasöntvény anyagú, tokonként akár 8 fok szögeltérést is megengedő idom bármilyen csőre felhelyezhető, így e tekintetben megjelenésekor egyedülálló megoldásnak bizonyult és a mai napig a legjobb minőséget és megbízhatóságot jelenti.

Az elmúlt 25 év folyamatos fejlesztésének köszönhetően ma már a 3. generációs idomoknál, a MULTI/JOINT® 3000 Plus termékcsaládnál tartunk; az innovációnak hála még mindig ez a piacvezető csőösszekötő idom, amelyet nagy megelégedéssel használnak az egész világon. Az Apeldoornban kiásott idomok is alátámasztják, hogy a MULTI/JOINT® egy bizonyítottan hosszú távú, megbízható megoldás!