Hírek, események

XVI. Országos Víziközmű Szerelőverseny

2017. szeptember 20-21 – A Magyar Víziközmű Szövetség és a házigazda Szegedi Vízmű Zrt. társszervezésében megrendezésre került a nagy hagyományokkal bíró, a víziközmű ágazat számára oly fontos XVI. Országos Víziközmű Szerelőverseny.

Az Interex-Waga Kft. már a kezdetektől kiemelt figyelmet fordított erre a magas színvonalú szakmai rendezvényre, mivel mindig is, mint ’saját gyermeket’ segítette mindenben. Örömünkre szolgál, hogy az idén már 16. alkalommal támogathattuk mind termékekkel, mind egyéb anyagi, ill. humán forrásainkkal ezt a versenyt, melyen mintegy 230 résztvevő és huszonnégy csapat kilencven versenyzője teljesítette a megadott elméleti és gyakorlati feladatokat.

Kollégánk, Riczu József vezető műszaki munkatárs előadása – amelynek címe: „Velünk könnyű a megoldás” -, mely az általunk forgalmazott IMP tűzcsapok sikerének a hátterére világított rá. Kollégánk egyedi, sok esetben humoros, gyakorlatias előadását nagy örömmel fogadták a részt vevő szakemberek.

Gratulálunk a MAVÍZ-nek és a Szegedi Vízmű Zrt-nek a remek rendezvényhez, a dobogós helyezetteknek a díjazáshoz (első helyezett: Fejérvíz Zrt, második helyezett: Pannon-Víz Zrt, harmadik pedig a Heves Megyei Vízmű Zrt.) és a többi csapatnak pedig a színvonalas helytállásukhoz!