Hírek, események

XV. Országos Víziközmű Szerelőverseny

2016. szeptember 28-án és 29-én immáron 15. alkalommal rendezte meg a Magyar Víziközmű Szövetség és a házigazda Zalavíz az Országos Víziközmű Szerelőversenyt Lentiben, mintegy 21 vízszolgáltató csapatának részvételével.

Az Interex-WAGA Kft. a kezdetek óta fontosnak érzi, hogy támogassa ezt a magas színvonalú szakmai rendezvényt. Ebben az évben is kiemelt támogatóként vettünk részt az eseményen.

Kollégánk, Katona Zoltán előadása – amelynek címe: Az Interex-WAGA Kft. partner a hibák megelőzésében és elhárításában – rávilágított, hogy cégünk a megalakulása óta küldetésének tartja, hogy a ma rendelkezésre álló legkorszerűbb technológiát képviselő anyagokat és szemléletet tegye elérhetővé a szakmának. Az ilyen alkalmak is azt bizonyítják, hogy a magyarországi vízágazatban tevékenykedő szakemberek felkészültek, és fontosnak tartják a folyamatos szakmai fejlődést.

Gratulálunk a MAVÍZ-nek és a ZALAVÍZ-nek a sikeres rendezvényhez, a Fejérvíz csapatának pedig, hogy már sokadik alkalommal bizonyultak a legjobbnak!