Hírek, események

Vízműves Családi Nap - 2017. május 27.

Ebben az évben is örömteli esemény volt is a Fejérvízzel közösen rendezett, hagyományos Vízműves Családi Nap!

Az első közös Családi Napot 2002-ben rendeztük, amit azóta hagyománnyá tettünk. Az idén közel 1000-en voltunk jelen. Megtiszteltetés számunkra a FEJÉRVÍZ- es kollégákkal ápolt szakmai kapcsolat, amely ilyenkor baráti szálakkal erősödik. Igazán jó volt most is együtt kikapcsolódni a családtagok körében. A programot a vízmű részéről Kis István vezérigazgató nyitotta meg, míg cégünket Lődi Ernő tulajdonos képviselte a megnyitóban. Utána következett az ünnepi díjátadás.

A FEJÉRVÍZ „Év dolgozója” díjjal tüntette ki 10 kiváló dolgozóját.

Mi is büszkék vagyunk arra a hét kollégánkra és kolléganőnkre, akik elismerésben részesültek hűséges, színvonalas, szorgalmas, kitartó munkájukért. Az emléklapot és a jutalmat Csáki Attila ügyfélszolgálati cégvezető adta át, kedves, személyes, esetenként humoros hangvétellel. Az Interex-WAGA-nál eltöltött 20 éves munkájáért Altmár Csabának, 15 éves munkájáért Mahovszky Miklósnak, 10 éves munkájáért Riczu Józsefnek, Kenessey Helgának és Agócs Lászlónak, valamint 5 éves munkájáért Béres Richárdnak és Németh Gábornak.

A Családi Nap hivatalos részét követte a kispályás foci, illetve egyéb programok, mint például: aszfaltrajz-verseny, ugrálóvár, lovaglás, körhinta, arcfestés, sütiverseny és még sok egyéb mulatságos kikapcsolódás.

A számunkra biztosított finom ebéd mellett nagyon jó lehetőségünk volt kikapcsolódni a dolgos hétköznapokból és egy kellemes napot eltöltenünk családtagjainkkal együtt.