Hírek, események

title

Víz Világnapja 2016

A 2016.évi Magyar Víziközmű Szövetség által rendezett Víz Világnapja ünnepségnek és fogadásnak a patinás Pesti Vígadó adott otthont.

A felújított épület csaknem eredeti pompáját tükrözi vissza, melyben Kurdi Viktor a MAVÍZ elnöke személyesen fogadta a vendégeket. A Pesti Vígadóban mindig rangos kulturális, és szakmai rendezvényeken mutatkozhattak be a kor meghatározó személyei. Itt koncertezett Liszt Ferenc, Johann Strauss, de megfordult itt Ferenc József is. Ebben az épületben született meg Pest, Buda, és Óbuda egyesítéséből Budapest. Megidézve a régmúlt történéseit, talán arra gondolhattunk, hogy ezt az épületet, már megannyiszor lerombolták, de mindig újjá tudott éledni. Ebben az épületben soha nem valaminek a végét ünnepelték, hanem valaminek a kezdetét.

Kőrösi Csaba, a Köztársasági Elnök Hivatala Környezeti Fenntarthatóság Igazgatóságának igazgatója a köszöntőjében méltatta az ágazatban tevékenykedő szakemberek munkájának fontosságát. Külön felhívta a figyelmet arra, hogy ezt a tudást külföldön is érvényesíteni kell a magyar közmű vállalatoknak. Kurdi Viktor, a Magyar Víziközmű Szövetség elnökeként nem rendhagyónak mondható köszöntője emelte az ünnepi hangulatot.

Kőrösi Csaba, a Köztársasági Elnök Hivatala Környezeti Fenntarthatóság Igazgatóságának igazgatójaKurdi Viktor, a Magyar Víziközmű Szövetség elnöke

Majd ezt követően a rendezvény hagyományát követve a szakma kiválóságai átvehették a munkájuk elismeréséül szolgáló kitüntetéseket, díjakat.

Cégünk örömmel támogatta ebben az évben is a Rendezvényt, ill. 6 fővel vettünk részt a Szakma jeles Ünnepén.

Az Interex-Waga Kft munkatársai nevében ezúton is szeretnénk gratulálni és további szakmai sikereket kívánni a kitüntetetteknek!
A teljes névsor elérhető: http://www.maviz.org/kezdo_oldal?destination=node%2F10692