Hírek, események

VII. ÖKO-AQUA Víziközmű Konferencia és Szakkiállítás

2016. június 8-10 között Egerben került megrendezésre az immár nagy hagyományokkal rendelkező, ÖKO-AQUA Konferencia és Szakkiállítás.

Természetesen – mint mindig – az idén is részt vettünk az ágazat e legfontosabb rendezvényén, mind kiállítással, mind poszter előadással. Standunkon az új NA 600-as húzásbiztos Multi/Joint csőkötő idom nagy sikernek bizonyult.

A szolgáltatók képviselői közül többen is érdeklődtek a KASI fedlapok címeres-feliratos változatáról.

Poszter előadásunkat Pető László kollégánk és Pál Attila /Soproni Vízmű/ tartotta. Az előadás témája:  GFT céljáról, felmerülő kérdéseiről és az ezekre adandó megoldásokról szólt. Örömünkre szolgál, hogy az előadásunk sikeres volt. Ezúton is köszönjük Mindenkinek, aki figyelmet szentelt a témának és meghallgatta.

Az előadások közül kiemelnénk a Georg Fischer piping system képviselője: Urs Rudischhauser kiváló előadását a PE csövek hegesztéseinek ultrahangos vizsgálatáról. Az előadás felhívta a figyelmet a PE rendszereken végzett hegesztések minőségvizsgálatára. Fontos kiemelnünk, hogy az általunk forgalmazott kiváló minőségű GF PE termékek csak akkor töltik be maximálisan a szerepüket a közmű hálózatokban, ha az alkalmazástechnológia lépései be vannak tartva és tartatva.

Standunk – rendkívül nagy örömünkre – nagyon népszerű volt Partnereink körében.
A vidám hangulatot és a jó beszélgetéseket mutatja fotó galériánk.