Hírek, események

A víz világnapja 2019

2019. március 22-én vettünk részt a Magyar Víziközmű Szövetég által rendezett – a Víz Világnapja alkalmából megrendezésre kerülő– díjátadó ünnepséggel egybekötött szakmai találkozón.

A rendezvény a patinás Pesti Vigadóban – méltó környezetben – színvonalas szakmai és kulturális programokkal került megrendezésre. Cégünk az idén is értékelését és tiszteletét fejezte ki azáltal is, hogy BRONZ fokozatú támogatóként, illetve több munkatársunk delegálásával támogattuk ezt a méltán rangos szakmai találkozót.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Magyar Víziközmű Szövetség az Elnökség döntése értelmében „Víz Világnapi Emlékérem” kitüntetésben részesítette kolléganőnket Marton Mónika pénzügyi munkatársunkat.

  

Mónika 20 éve megbízhatóan kezeli cégünk pénzügyeit. Precíz és pontos munkájának köszönhetően sem munkatársaink, sem a gyártóink, sem az állam nem tapasztalt fizetési késedelmet, és a házipénztár is mindig forintra stimmel. Az elmúlt kettő évtizedben kedves, szolgálatkész egyéniséget ismerhettünk meg benne, aki örömmel támogatja munkatársainkat. Partnereink is szívesen beszélnek vele telefonon, és kellemes hangját munkaidőn túl, az üzenetrögzítőnkön is meghallgathatják!

Szívből gratulálunk és további szakmai sikereket kívánunk a többi kitüntetett szakembereknek is!